4allcreation

Mijn hart is mijn leiding gevende.

 

Over mij.......

Mijn naam is Trudi de Vries. 

Opgegroeid in Amsterdam, waar mijn jeugd warm en liefdevol was. Ontwikkeld tot de vrouw die ik nu ben. Vele leringen heb ik mogen ontvangen, door het leven en mijn opleidingen die ik gevolgd heb, Zij hebben mij gevormd tot die wie ik nu ben.

Dit klinkt heel mooi, maar was zeker niet altijd even gemakkelijk. Regelmatig ben ik van mijn hoofd pad geweken, wat mij de nodige emoties heeft doen laten voelen en meemaken. Pijn, verdriet, maar ook vreugde liefde, licht en kracht heb ik ervaren. 

Door deze soms duizelingwekkende achtbaan van mijn leven ben ik nu in rustiger vaarwater terecht gekomen. Steeds meer kom ik bij de kern van die wie ik werkelijk ben. Kom ik erachter dat het aanwezig zijn in het moment van wezenlijk belang is om ook zo te kunnen luisteren naar  "de Bron". 

Vanuit mijn verantwoordelijk als mens, probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het grote geheel, door bewust een verbinding te zijn tussen het zielen stuk van ieder mens en dier en dit te vertalen op papier, al tekenend en schrijvend. 

Door de wilde BULTRUG WALVISSEN en Spinner dolfijnen die ik heb mogen ontmoeten in de oceaan rondom te Big Island Hawaï en nogmaals de wilde SPINNER DOLFIJNEN in het Sataya Rif in Egypte is mijn hartveld nog meer open gegaan. Zij spelen dagelijks een rol in mijn leven, in verbinding met mijn Goddelijke Bron, mij ondersteunend op het pad dat ik bewandel. 

Bewust ben ik mij van de zegeningen in mijn leven. Dankbaar dat ik mijn steentje mag bijdragen aan Moeder Aarde, de natuur, de dieren en de medemens. 

Vanuit vertrouwen, liefde en licht, in verbinding met jou die dit leest hoop ik je te mogen ontmoeten in de energie als jij contact zoekt.


Soul-Body-Code-Tekenares

Soul-Body-Code-Healer

-----------

 Mijn hart is mijn leidinggevende

.....................waarin.................

Liefde het antwoord is op al je vragen.