4allcreation

Mijn hart is mijn leiding gevende.

 

Testemonials

Het kwartje viel meteen toen ik de afstemming van Trudi ontving. Al enige tijd zit ik in een transformatieproces, naar een meer ontspanner en lichter leven. Ik merkte dat er iets zwaars aan mij bleef kleven. Ik had geen idee wat het was en het lukte mij maar niet om dat gevoel kwijt te raken. Trudi heeft een afstemming voor mij gedaan. Zij kwam met een verrassend doch zeer herkenbaar verhaal. 

Als jong meisje moest ik me gaan profileren. Tot de middelbare school was ik een heel kwetsbaar verlegen en uiterst gevoelig meisje. Ik moest mezelf belangrijk maken, succesvol zijn, mezelf meer laten zien. Iets wat van huis af gestimuleerd werd. Vanaf die tijd heb ik hulp gekregen van een entiteit.

De energie van een hele krachtige stoere man (een entiteit)  is in die tijd in mijn systeem gekropen. Ruim dertig jaar heb ik mezelf bewezen en laten zien. Dat hele verlegen kwetsbare meisje werd overruled door een ambitieuze, hardwerkende, dappere, avontuurlijke vrouw die ver van haar gevoel af stond.

Sinds een aantal jaren ben ik bewust afscheid aan het nemen van het drukke bestaan in de buiten wereld en laat mijn gevoel weer spreken. Trudi heeft mij (en mijn sterke maatje/entiteit) verlost van deze energie. Ik hoef mezelf niet meer te profileren, het werk is gedaan. Liefdevol hebben Trudi en ik in de afstemming deze entiteit naar het licht gebracht.

Meteen na de afstemming voelde ik met letterlijk en figuurlijk veel lichter. Ik merk het meteen. Als ik nu voor opdrachten gevraagd wordt is het niet de stoere Ellen die meteen ja zegt, maar spreekt mijn hart. 

Ik ben Trudi zo dankbaar dat ze mij hierbij heeft geholpen. Het is een groot geschenk dat zij dit werk doet. Ik weet nu dat ik het allemaal niet alleen hoef op te lossen, dat er altijd hulp is door bezielde mensen zoals Trudi.

Dank je wel, ik ben weer thuis, Ellen.

-------------------------------

Waar begin ik, om duidelijk uit te leggen, hoe wonderbaarlijk en doeltreffend een afstemming kan zijn. Het gaat over mijn hond Carey, een oude labrador van bijna 13 jaar. Carey heeft veel meegemaakt in haar leven, is hond aan huis bij de reguliere- en holistische dierenarts. 

De laatste weken was ik ten einde raad want Carey had jeuk, niet een beetje maar heel erg jeuk aan haar poten. Ze kon niet stoppen, Het was zo'n dwangmatig gedrag, dat ik bang was dat zijn door zou gaan met likken totdat haar poten zouden gaan bloeden.

Ondanks al mijn kennis en ervaring door de jaren heen, had niemand een antwoord voor mij om Carey te helpen. Ik was radeloos en stond met mijn rug tegen de muur. 

Er gingen allerlei vragen door mijn hoofd, was het pijn, was het ophoping van vergif in haar lichaam? Ik heb me zelfs afgevraagd of ik haar moest laten inslapen, omdat het niet was aan te zien voor mij en te niet verdragen voor mijn hond. Ik gaf haar extra pijnstillers en anti oxidanten, maar geen resultaat. 

Ik heb Trudi gevraagd een afstemming te doen op Carey om te horen wat mijn hond te vertellen had en er zo iets meer duidelijkheid kon komen. 

Carey droeg herinnering bij zich uit een vorig leven, wat zij steeds opnieuw beleefde, waardoor ze bleef likken en bijten aan haar poten in het leven NU. Doordat Trudi samen met Carey in de afstemming dit vorig leven heeft kunnen keren, is de jeuk/brand uit de poten van Carey verdwenen.

De rust is weergekeerd, Carey slaapt weer diep en vredig. Ze kan het laatste stukje van haar oude dag in vrede afmaken.

Carey en ik zijn zo dankbaar en beseffen hoe mooi en wonderbaarlijk een afstemming kan werken.

Dank je wel lieve Trudi. Carey en Steph.

-----------------------------------


Een afstemming op de pony Angelo. Dit was hun reactie die ik in overleg hier mocht plaatsen.


Mijn dochter en ik zijn er diep van onder de indruk.

En het bevestigd een aantal dingen voor ons. 
Wij hebben hem van een vrouw gekocht, altijd was haar vader bij haar. 
Ik had geen prettig gevoel bij deze man en ik denk dat dit de man is die in de afstemming naar voren komt. Onze dochter is inderdaad onzeker in de dingen die zij doet en kan een aardige wiebel zijn!!!!
De liefde die ze voor Angelo heeft is zo groot.

Demi heeft echt zitten huilen bij het lezen van de afstemming.

Ik weet niet wanneer u de afstemming gedaan heeft, maar ik en mijn dochter zeiden gisteren allebei tegen elkaar dat hij sinds zondag zo veranderd is…hij is weer veel toegankelijker en hij komt weer naar je toe als hij in zijn stal staat en kroelt ook weer.

Groetjes,
Claudia en Demi 

-------------------------------------